info@activemedical.bg
+359 2 958 23 33
Език:
Актив Медикал ЕООД
ул. Цар Самуил 30 София, 1000
 

PermaLip

PermaLip е постоянен имплант за устни, направен от мек и плътен силиконов еластомер с гладка, непореста повърхност. Стеснен е в двата си края и е оптимално гъвкав, за да следва контура на устните и да им придаде естествен изглед.

Изключително сигурен имплант - запазва обема си непроменен, не може да се скъса или изтече и може да бъде отстранен от устните по всяко време.

Възстановителният период след поставянето е само един ден, крайният резултат е налице след няколко дни.

Permalip е клинично тестван, с доказана надеждност.

PermaLip характеристики

  • PermaLip е разработен специално за устни мек и плътен силиконов продукт.
  • PermaLip е патентовано медицинско изделие, притежава СЕ знак, одобрено от FDA, чиято сигурност и ефективност е изпитана с клинични проучвания.
  • PermaLip не се инжектира.
  • Профилът на PermaLip позволява да напълно да съвпадне с формата на устните.
  • PermaLip има гладка повърхност, за да се редуцира рискът от възпаление.
  • PermaLip е постоянен имплант, но може да бъде отстранен лесно.
  • PermaLip се предлага с различни размери, за постигане на индивидуални резултати.

Насладете се на плътни и свежи устни без ограничения

Увеличаването на устните с PermaLip е бърза и относително лесна процедура, която се изпълнява от опитен лекар (хирург). Зоната на устните се обезболява с местен анестетик. В ъглите на устната се правят миниатюрни разрези през които, с помощта на инструмент, се оформя тунел, в който се позиционира PermaLip. Разрезите се затварят с резорбируеми конци. Същото се повтаря и за другата устна.

Продължителността на цялата процедура е не повече от 30 минути, а възстановяването трае до следващия ден.

Въпреки че PermaLip е постоянен имплант, процедурата е обратима - той може да бъде изваден за по-малко от 10 минути и устните да възстановят първоначалния си вид.

Какво трябва да знаете, ако планирате да увеличите устните си с PermaLip

Лекарят ще отговори изчерпателно на всички въпроси, които имате и ще прецени обективно състоянието ви и дали поставянето на PermaLip е подходящо за вас. Евентуално ще ви предпише витамини и противовирусни препарати, които да ви подготвят преди процедурата. Споделете с него какво очаквате от такава процедура и го попитайте дали PermaLip ще отговори на очакванията ви.

Често задавани въпроси за PermaLip

1. Инжектируем продукт ли е PermaLip?

Не. PermaLip е имплант, направен от мек, плътен силикон и може да бъде отстранен по всяко време (от специалист).

2. Защо PermaLip е различен от другите техники за уголемяване на устни?

PermaLip предлага постоянна алтернатива на повтаряеми инжекции с филъри, които трябва да подновявате на всеки 6 - 9 месеца.

3. Как да избера правилния размер имплант?

Различните диаметри и дължини на PermaLip позволяват точно съвпадение с устните на всеки. Лекарят ще прецени кой размер е най-естетичен за вас.

4. Мога ли да махна имплантите от устните си?

PermaLip е лесно отстраним, въпреки че е постоянен имплант. Устните възстановяват бързо първоначалния си вид.

5. Как се извършва процедурата с PermaLip?

Процедурата по поставяне на PermaLip е относително лесна за изпълнение. Зоната на устните се обезболява с местен анестетик и се правят малки разрези в ъгълчетата на устните. PermaLip се вмъква в предварително оформен тунел и се центрира. Разрезите се затварят с конци. Необходими са не повече от 30 минути и на следващия ден можете да възобновите нормалния си ритъм на живот.

6. Как ще се чувствам след процедурата?

Устните ви ще бъдат подути и леко болезнени. Възможно е да се получи леко посиняване и устните да загубят чувствителност . Всичко това нормално утихва до една седмица. Дискомфортът се преодолява с обезболяващи, които лекарят ще ви предпише.

7. Болезнена ли е процедурата?

Самата процедура не е болезнена, тъй като устните са обезболени. Постоперативният период предполага известен дискомфорт, който отшумява след 24-48 часа

8. Големи ли са отоците и синините след процедурата?

Обикновено не се получават твърде големи отоци и синини, но това зависи от особеностите на конкретния организъм. Има пациенти, които са по-податливи на отичане и посиняване от други. Някои лекари препоръчват на пациентите си да приемат хомеопатични препарати преди процедурата или да нанасят подготвително например Auridem XO или Chiroxy.

9. Кога ще мога да видя резултатите?

В първите дни след процедурата устните ви ще бъдат доста уголемени и подути. Ще започнете да виждате окончателния резултат когато подуването отмине.

10. Чух, че рискът от инфекция при импланти за устни е висок, вярно ли е това?

Риск от инфекция съществува при всяка хирургична интервенция. Въпреки че е очаквано рискът от инфекция в зоната на устните да е висок, регистрираните инфекции с PermaLip са изключително малко - под 1%. На пациентите се предписват необходимите постоперативни лекарства.

11. Как се сравняват PermaLip и инжектируемите филъри?

PermaLip няма да изчезне постепенно, както временните филъри. Филърите трябва да се поставят регулярно през определен период, тъй като се резорбират от организма. Затова, ако желаете да поддържате устните си плътни, ползвайки филър, ще трябва да се подлагате на чести, болезнени и скъпи манипулации. Постоянните филъри не изискват повторно поставяне, но ако дадат нежелан резултат или поискате да възстановите устните си както са били, това може да се окаже твърде трудно. PermaLip има предимството да бъде постоянен, но лесно отстраним, съчетавайки най-доброто от света на филърите.

12. Ще усеща ли партньорът ми PermaLip при целувка?

Повечето пациенти съобщават, че партньорите им не могат да усетят имплантите при целувка. Може да усещате имплантите си ако преди това сте имали много тънки устни. Лекарят ще ви посъветва кой е най-подходящият размер имплант за вас, съобразявайки се с размера на устните ви и предпочитания от вас резултат.

13. Може ли PermaLip да се скъса и разтече?

Не. PermaLip е уникален с това, че е направен от мек, но плътен силикон.

Корекции на устните могат да бъдат правени както като самостоятелна процедура, така и в комбинация с други процедури на лице.

Поставянето на Permalip е особено популярна процедура за увеличаване при тънки устни. Перманентните импланти Permalip придават изключително естествен вид на всеки вид устни.