info@activemedical.bg
+359 2 958 23 33
Език:
Актив Медикал ЕООД
ул. Цар Самуил 30 София, 1000
 

Hydryal

Luminera
Hydryal

Хиалуронов стерилен гел бустер

Хидриал е инжекционен гел с неомрежена хиалуронова киселина за инжектиране, който е предназначен да подобри хидратацията и да възстанови жизнеността на кожата, да подобри нейната еластичност и да постигне един наистина естествен бляскъв вид.

Хидриал съдържа висока концентрация на хиалуронова киселина, която позволява значителна рехидратация и ревитализация. Хиалуроновата киселината е естествено вещество, което се среща в кожата и в различни телесни тъкани. Приблизително половината от хиалуроновата киселина в тялото се намира в кожата. Сред редицата предимства на хиалуроновата киселина е да допринася за цялостния гладък външен вид на кожата поради уникалната й способност да се свързва и задържа вода. Хиалуроновата киселина може също да се свърже с колаген и еластин и спомагат за улесняване на транспортирането на жизненоважни хранителни вещества до кожата.

• Хидриал се предлага във висока концентрация от 20, 30 или 40 mg/ml хиалуронова киселина.
• Хидриал съдържа манитол, добавянето на манитола предотвратява увреждането на хиалуроновата киселина от свободните радикали и удължава продължителността на ефекта.
• Всяка спринцовка Хидриал съдържа 1,25ml!

Терапията с Хидриал е нехирургична, лесна за изпъленение инжекционна процедура, която дава мигновенни резултати. Хиляди спринцовки с Хидриал са инжектирани до момента с отлични профили на безопасност и ефикасност.