info@activemedical.bg
+359 2 958 23 33
Език:
Актив Медикал ЕООД
ул. Цар Самуил 30 София, 1000
 

EurosiliconeЕвросиликон е европейски лидер в производството на гръдни импланти. Всяка година продаваме хиляди импланти, променящи животи по целия свят.

Нашите гръдни импланти се прoизвеждат от силикон за медицински нужди, доставян от източник, сертифициран по ISO 9001, с качества за продължително имплантиране. По време на производството имплантите редовно се контролират, за да се осигури тяхната издръжливост, надеждност и сигурност.

Имплантите, произвеждани от Евросиликон притежават СЕ марка, медицински изделия клас III и отговарят на изискванията на Европейската директива за качество на медицински изделия (93/42/ЕЕС).

Tук в Евросиликон ние правим обширна гама Висококачествени силиконови гръдни импланти. Всяка година хиляди жени избират нашите продукти, за да получат формата и сигурността, която търсят. Рагледайте нашата гама продукти и кое е подходящо за Вас...

The Matrix

The Matrix

Анатомичени гръдни импланти, пълни със силиконов гел

Тези анатомични (капковидно оформени) импланти имат 360 градуса защитен слой и са с текстурирана обвивка. Предлагат се в 9 различни модела, със 102 различни варианта, за да отговарят на Вашата индивидуалност.

Round Collection

Round Collection

Кръгли импланти, пълни със силиконов гел

Кръгли импланти в 11 различни конфигурации, с 219 варианта. Вашият хирург може да Ви помогне в избора на мек или естесвено кохезивен гел, гладка или текстурарана повърхност, с нашия разположен на 360 градуса защитен слой.

Integrated Valve Tissue Expanders

Разширители на тъкани с вградена клапа

Гама разширители – специализирани изделия, използвани от лекарите за подготовката на гръдна реконструктивна хирургия. Те се предлагат в 3 конфигурации, в 16 варианта, които допълват нашата гама анатомични импланти.

Body & Facial Implants

Импланти за лице и тяло

Извън нашата гама гръдни импланти, ние също предлагаме импланти за подбедрица, седалище, тестикуларна реконструкция плюс импланти за нос, скули и брадичка.