info@activemedical.bg
+359 2 958 23 33
Език:
Актив Медикал ЕООД
ул. Цар Самуил 30 София, 1000
 

Ендолифт

Апарата Endollift Laser, е одобрена Европейския съюз и от FDA на САЩ лазерна технология за оформяне на средната и долната част на лицето без хирургическа намеса и белег. Използва се за оформяне на линията на брадичката, стягане на областта на челюстта и шията и премахване на торбичките под очите. Той насърчава образуването на нов колаген, чрез повишаване на температурата под кожата в областта на приложение, премахва излишните мастни натрупвания, кожата се стяга, линията на челюстта и контура на лицето стават ясни.
Приложение Endolift
Третирането с Ендолифт може да се използва при увисване на лицето, брадичката, зоните на врата, торбичките под очите и други отпуснати участъци от кожата по лицето и тялото. Незабавно наблюдаваните резултати при третиране с Endolift, обещават бързо подмладяване за кратко време, процедурата трае само 45 минути и се прилага без разрез и с минимална анестезия. Полученият резултат е дълготраен и постоянен.
Как се прилага Endolift?
При този метод, който не е хирургическа операция, микрофибърният връх с дебелината на нишката на косата се намества директно в увисналата зона под кожата. Endolift е комбинирано лазерно приложение, което съчетава подмладяване на кожата и оформяне на лицето, не оставя следи след процедурата благодарение на влакната, които са насочени от векторни микро тунели в обратна посока на гравитацията. Тази процедура, която не изисква разрез и е с минимална анестезия, се извършва само с въздушно охлаждане, и е много по-лесно и безболезнено от традиционните хирургични приложения.
Endolift е терапия, която може да проникне под кожата с микрофибър само с дебелина на косъма (200 или 300 микрона). Тази дебелина не оставя почти никакви следи след интервенцията. Това е процедура за лазерно повдигане, което предава енергия с дължина на вълната 1470 nm. Прилага се в обратна посока на гравитацията.

Области на приложение на лечението с Endolift
Лифтинг на средата на лицето, стопяване и възстановяване на челюстта, открояване на линията на челюстта, корекция на торбичките на долния клепач, отпускане на долния клепач, повдигане на веждите, стягане на линиите на врата, стягане на кожата, дълбоко назолабиално (линии, простиращи се от носа до ръба на устната) и марионетните линии (от ръба на устата) Използва се за стопяване на асиметриите и излишъци от мазнините в различни области на тялото като например такива  натрупани в коляното, стягане на излишната кожа, натрупана върху колянните капачки и лечение на целулит.

Кой може да се приложи за лечение на Endolift?
Третирането с Ендолифт предлага значителни резултати, особено при хора със загуба на еластичност на кожата или излишна мастна тъкан. Ендолифт може да се прилага според нуждите на всяка възрастова група и всеки тип кожа, както при мъже, така и при жени.
Кой не може да се възползва от терапия с Endolift?
Това е технология, която може безопасно да бъде използвана при всички, с изключение на състояния като бременност, кърмене, някои активни автоимунни заболявания и активни инфекции в областта на приложение.
Какво прави Endolift?
Отпускане и бръчки се появяват в областта на лицето ни поради намаляването на хормоните с напредване на възрастта, намаляването на колагеновата тъкан и загубата на еластичност и хидратация, наддаване или загуба на тегло, външни фактори и гравитация. Жените, които се грижат за външната си красота, от друга страна се обръщат към процедури, които ще постигнат по-бързи и по-безболезнени резултати в рамките на една сесия, без да засягат социалния им живот, за да разрешат тези проблеми. Мъжете са също толкова заинтересовани както и жените. Терапията с Endolift е лазерна технология, позната и използвана в света и Европа от около 10 години, най-често използвана в Америка и Италия.

Колко сесии се прилагат при третиране с Endolift?
Възможно е да се постигне най-добрият желан резултат за една сесия, но ако се счете за необходимо, може да се извърши второ приложение върху желаните области поне 6 месеца по-късно.
Болезнена ли е процедурата с Endolift?
Третирането с ендолифт протича  с минимална болка. Обезбляване може да се постигне чрез струя от студен въздух. Ако пациентът предпочита, може да се приложи локален анестетик.
Кога се виждат резултатите от третирането с Endolift?
След третиране с Ендолифт се наблюдава незабавно възстановяване в областта, където е направено процедурата. В продължение на 3-4 месеца след нея, се наблюдава производство на колаген в кожата и следователно стягането продължава.
След приложението на Endolift:

 • Наблюдава се реакция като при липолиза и мазнините, които причиняват отпускане, изчезват.
 • Образуването на колаген започва в областта на приложение. Така кожата започва да се обновява.
 • Той активира метаболитните функции на извънклетъчния матрикс.
 • Локализираната излишна мастна тъкан е намалена.
 • Кожата се стяга.
 • Линията на брадичката и контурът на лицето стават ясни.

Предимства на приложението Endolift

 • Не изисква анестезия, достатъчно е само въздушно охлаждане.
 • Има дълготраен ефект.
 • Достатъчна е една сесия.
 • Не изисква разрез, не оставя белег.
 • Не се наблюдава кървене или синини.
 • Това е лесна за прилагане процедура, която може да бъде направена в клинична обстановка.
 • Не изисква възстановителен период след третиране.

ЗАЩО ЕНДОЛИФТИНГЪТ Е ЛЮБИМАТА НАМЕСА НА ИЗВЕСТНИTE ЛИЧНОСТИ?
Минимално инвазивни техники в естетичната хирургия - нов стандарт!

Колкото и добри кремове за лице да използваме, колкото и да се предпазваме от слънцето и да се опитваме да защитим лицето си, не можем да се отървем от последиците от течението на времето. Рано или късно се появяват бръчки, натрупват се мазнини и в профила може да се види гуша. Единственият начин да се отървем от тези грозни проблеми е лифтингът на лицето.
ENDOLIFT е най-новата процедура за подобряване на външния вид на лицето и шията, но и най-популярната в момента, известна още като лазерен лифтинг на лицето.

Защо да изберете Ендолифт?
Защото той има редица важни предимства. Препоръчва се за премахване на излишните мазнини по лицето, за поява на отпусната кожа, за премахване на гуша или поява на двойна брадичка.
Резултатът: видимо подмладено, еластично и по-добре контурирано лице.
Какво трябва да знаете за ендолифт:
На първо място, ендолифтингът е минимално инвазивна процедура, която се прави с помощта на лазер (лазерен фейслифт). Процедурата включва въвеждане на изключително тънко лазерно оптично влакно под кожата, което чрез контролирани движения предизвиква моментален тонизиращ ефект и липолиза и възстановява стегнатостта на зоната. Третирането се препоръчва за лице и гуша, с изключително добри резултати.
Това е много прецизна, бърза процедура и времето за възстановяване е изключително кратко. В зависимост от особеностите на всеки отделен случай са достатъчни една или две сесии. Първите резултати се забелязват веднага, а външният вид продължава да се подобрява през месеците след интервенцията.

>Лазерът на фирма Eufoton прави чудеса в следните ситуации:
• лице с остаряла и отпусната кожа, където EUFOTON лазерът ще има силен регенериращ и лифтинг ефект
• ремоделиране на лицето с възстановяване на долночелюстната линия, брадичката и скулите
• кръгло лице с мастни натрупвания, където овалната форма на лицето може да се възстанови и излишните мастни натрупвания да се стопят
• двойна брадичка поради отпуснатост на кожата и излишни мазнини
• тънка и атрофична кожа
• повдигане и подмладяване на врата и деколтето.
• окончателно лечение на хиперхидроза
• лечение на грануломи, причинени от филъри
• липолиза с помощта на лазер (тяло и лице)

Ефектите от лазера, а именно тонизиране на кожата и възвръщане на твърдостта, са видими веднага. Фототермичното действие на лазера в подкожната тъкан позволява подобни резултати, сравними с хирургичния метод, с по-голям комфорт за пациента, по-малко болезнени и без белези.
Лазерът значително съкращава продължителността на процедурата, а ефектът е дългосрочен, БЕЗ НЕЖЕЛАНИТЕ РЕАКЦИИ НА ХИРУРГИЧНОТО ЛЕЧЕНИЕ.


Резултати от Endolift:
В първата фаза подаването на енергия в подкожната тъкан води до незабавно стягане на разхлабената тъкан и по този начин тъканите се издигат. В допълнение, мастните натрупвания в тъканта намаляват, с ефект на липолиза и ремоделиране и преоформяне на лицето.
В дългосрочен план той стимулира фибробластите, клетките, отговорни за производството на колаген и еластин в тъканите. Това причинява регенериращ ефект върху кожата и подлежащите тъкани, което прави кожата да изглежда много по-добре.
Важно е да знаете, че ендолифтинг може да се извърши под местна упойка, това е процедура което не боли и не изисква хоспитализация. За разлика от класическата версия, лазерът не оставя трайни белези и не подлага кожата на грубо третиране.
Поради тези предимства става очевидно защо все повече хора избират ендолифта.
Живеем във века на скоростта, искаме добри и незабавни резултати и тази намеса предлага точно тези неща.