info@activemedical.bg
+359 2 958 23 33
Език:
Актив Медикал ЕООД
ул. Цар Самуил 30 София, 1000
 

Eco Silver

Eco Silver – бельо за бременни със сребърни нишки за електромагнитна защита

Защо е вредно електромагнитното излъчване?

Електромагнитните излъчвания влияят отрицателно на цялото тяло на човека, но най - силно страдат централната нервна система, ендокринната система, имунната система, главният мозък, половите органи. Електромагнитните излъчвания са особено опасни за децата, младежите, бременните жени. Отрицателното въздействие може да се натрупва, ако продължи да влияе дълго време, затова болестните симптоми не се проявяват веднага, но след време възникват хормонални нарушения, рак на кръвта, тумори в мозъка, различни заболявания на нервната система. Електромагнитните вълни са опасни за хора със сърдечно - съдови заболявания, за възрастни и изтощени хора.

Как да предпазите вашето бебе?

С напредването на технологиите ние сме подложени и на по - опасни вреди за човешкото тяло, който са невидими за нас, а именно електромагнитните вълни. Те са опасни и за плода в утробата на жената. Непрекъснатото им излъчване е проблем, от който не можем да избягаме. Затова препоръчваме специално разработеното бельо за бременни със сребърен щит срещу електро магнитни вълни.

Защо е полезно бельото за електромагнитна защита при бременни жени?

Продуктът съдържа сребърни нишки, които образуват щит, предпазващ плода на бременната жена от вредните електромагнитни вълни, излъчвани в околната среда от електронни и електрически уреди като телевизори, телефони, компютри, микровълнови печки и др.
Сребърните нишки в бельото действат: антибактериално и антимикотично, повишавайки сигурността на бременната жена и намалявайки риска от преждевременно раждане. Бельото е естествено и еластично, подходящо за жени работещи в технологична среда.

Еco Silver – Бельо за електромагнитна защита при бременни жени

Предпазете се от бактериален и гъбичен растеж по време на бременноста си и се почувствайте сигурни, благодарение на позитивния ефект на среброто за намаляване на риска от преждевременно раждане.
Нека сребърния щит предпази вашето бебе от електромагнитните вълни излъчвани от мобилните телефони и други електронни / електрични уреди, употребявани ежедневно.

  • Специално създадени сребърни нишки покриват корема и предпазват бебето от електромагнитните вълн, излъчвани от мобилни телефони и всички електрически устройства.
  • Метализирани сребърни нишки и в подкоремната зона.
  • АНТИБАКТЕРИАЛНА защита с чисто сребро, което трайно спира растежа на над 400 вида вируси, бактерии, гъбички и микроби до 99,9 %.
  • ЕСТЕСТВЕНО РЕШЕНИЕ, което спира гъбичните инфекции и съпътстващия сърбеж.
  • Намалява риска от преждеврменно раждане
  • Безшевна технология за повишен комфорт без да се очертава под дрехите.

- ПАТЕНТОВАНА SHIELDEX технология за текстил със сребърни нишки, която се използва над 30 години от водещи институции в сферата на медицината и high-tech индустрии.
- SHIELDEX е с отлични термодинамичните свойства, които поддържат топло през зимата и хладно през лятото.
- ЕСТЕСТВЕНИ СУРОВИНИ, обогатени с микро модална прежда, добре известна с мекотата и проветривостта си. Напълно естествена антиалергенна материя.
- Тестове и сертификати за антибактериално и електромагнитно защитно действие, еко стандарт.

Състав:
53% Микро модал, 20% Полиамид, 9% Еластан, 18% Метална нишка.

Размери:
S: До 50 кг. + 5 кг. за по-високите
M: До 60 кг. + 5 кг. за по-високите
L: До 70 кг. + 5 кг. за по-високите
XL: До 80 кг. + 5 кг. за по-високите

FB Eco Silver